Víztisztító karbantartás, szerviz Budapesten

Víztisztító szerviz, karbantartás, javítás, gyorsan és szakszerűen Budapesten!

Magyarországon forgalomba hozott összes víztisztító márka, ozmózis víztisztító berendezésének karbantartási, szervizelési és javítási munkáit vállaljuk! pl: Ökonet, Aura, Biocom, Charm, Zepter, Aquafilters, Coolpex, Bluefilters, Lux, Puricom, PurePro, stb.

Keressen bizalommal minket, és bizonyosan el tudjuk végezni készülékén a szükséges szűrőcserét, karbantartást és a szükséges javítást! Garancia erre kollégáink 15 éves szakmai tapasztalata!

Ozmózis - Víztisztító szerviz, karbantartásVállaljuk minden típusú víztisztító berendezés beszerelését és áttelepítését rövid határidővel Budapest területén.

Víztisztító szerviz és karbantartás árak itt!

A víztisztító berendezésének időszakos átvizsgálása, a szűrőknek a gyárilag előírt időpontban történő cseréje biztosítja, hogy kiváló minőségű ivóvíz álljon mindig a rendelkezésre.

 

A víztisztító szerviz, és karbantartás alkalmával a szűrők cseréin kívül még elvégezzük a víztisztító berendezése teljes átvizsgálását, a tisztavíz tartályban a nyomás ellenőrzését, és megfelelő értékre történő beállítását. A víztisztító alap fertőtlenítését, tömítések, csatlakozók ellenőrzését, szükséges cseréjét. TDS műszerrel ellenőrizzük a tisztított víz oldott anyag tartalmát.

Ha szeretné, levesszük a gondot a válláról. Innentől folyamatosan nyomon követjük víztisztítójának szerviz időpontjait, és értesítjük a karbantartás esedékességéről.

Keressen minket bizalommal, és tegyen egy próbát! Víztisztító készülékének szervizét, karbantartását pár munkanapon belül szakszerűen elvégezzük.
Hívja a +36 30 860 7937 ügyfélszolgálati telefonszámot, vagy üzenjen az alábbi űrlap kitöltésével.