Víztisztító karbantartás és szerviz Pest megye

Víztisztító szerviz, karbantartás, javítás, gyorsan és szakszerűen Pest megyében!

Magyarországon forgalomba hozott összes víztisztító márka, ozmózis víztisztító berendezésének karbantartási, szervizelési és javítási munkáit vállaljuk! pl: Ökonet, Aura, Biocom, Charm, Zepter, Aquafilters, Coolpex, Bluefilters, Lux, Puricom, PurePro, stb.

Keressen bizalommal minket, és bizonyosan el tudjuk végezni készülékén a szükséges szűrőcserét, karbantartást és a szükséges javítást! Garancia erre kollégáink 15 éves szakmai tapasztalata!

Ozmózis - Víztisztító szerviz, karbantartásVállaljuk minden típusú víztisztító berendezés beszerelését és áttelepítését Pest megyében rövid határidővel.

Víztisztító szerviz és karbantartás árak itt!

A víztisztító berendezésének időszakos átvizsgálása, a szűrőknek a gyárilag előírt időpontban történő cseréje biztosítja, hogy kiváló minőségű ivóvíz álljon mindig a rendelkezésre.


A víztisztító szerviz, és karbantartás alkalmával a szűrők cseréin kívül még elvégezzük a víztisztító berendezése teljes átvizsgálását,
a tisztavíz tartályban a nyomás ellenőrzését, és megfelelő értékre történő beállítását. A víztisztító alap fertőtlenítését, tömítések, csatlakozók ellenőrzését, szükséges cseréjét. TDS műszerrel ellenőrizzük a tisztított víz oldott anyag tartalmát.

Ha szeretné, levesszük a gondot a válláról. Innentől folyamatosan nyomon követjük víztisztítójának szerviz időpontjait, és értesítjük a karbantartás esedékességéről.

Keressen minket bizalommal, és tegyen egy próbát! Víztisztító készülékének szervizét, karbantartását pár munkanapon belül szakszerűen elvégezzük.
Hívja a +36 30 860 7937 ügyfélszolgálati telefonszámot, vagy üzenjen az alábbi űrlap kitöltésével.